SZERETLEK HISZTI!

Túl fogom ezt élni? 

hullám barna

A hiszti- korszak általában váratlanul éri az Édesanyákat. Egyszer csak azon kapod magad, hogy tehetetlenül állsz az utcán üvöltve fetrengő gyereked mellett, pironkodva fogadod a sajnálkozó vagy éppen megvető tekinteteket, és legszívesebben bokáidat háromszor összecsapva azonnal eltűnnél a helyszínről.

De eltűnni nem lehet, a helyzetet kezelni kell. Jön a szép szó, aztán a hangos szó, a büntetés ígérete, ha nem fejezi be; a jutalom ígérete, ha befejezi. Jön a hisztit kiváltó NEM helyett a nyugalomban reménykedő IGEN, és ne adj isten jön a rángatás, arrébb vonszolás.

A fejedben cikáznak a gondolatok:

sziv jo sk “Csak tűnjünk már el innen!”

sziv jo sk “Mikor lesz ennek vége???”

sziv jo sk “Mit gondolnak rólam az emberek?”

sziv jo sk “Ez az én gyerekem???”

sziv jo sk “Csak ezt éljem túl!”

Aztán valahogy nagyon lassan enyhül a hiszti, megkönnyebbülsz, a gyerek megnyugszik. De néhány nap múlva a boltban… A hiszti korszak bizony visszavonhatatlanul elkezdődött.

Megismerni, megszeretni!

hullám barna

Egyszer Anyukám azt tanácsolta, próbáljam megszeretni a főnökömet, aki évek óta rabszolgaként dolgoztatott és kőkeményen manipulált. A tanácsa nagyon elgondolkodtatott és észhez térített. Onnantól kezdve tudni akartam, mi miért történik, meg akartam ismerni a főnököm reakcióinak hátterét. Gondolkodtam, elemeztem, és bizony sok minden a helyére került. Többé nem csak sodródtam az eseményekkel. És bár meg nem szerettem (mert azért az én szívembe sem férhet bele akárki), de megismertem és másként kezeltem. Többé nem tudott manipulálni, és bár ő észre sem vette, a helyzeteket onnantól kezdve én irányítottam.

“A hiszti egy szükséges rossz!”– mondhatnánk, de ha jobban belegondolunk, a hiszti mindennek nevezhető, csak rossznak nem.

sziv jo tk Miért jó a hiszti Gyereknek és Anyának egyaránt?

sziv jo tk Hogyan lehet megszeretni?

sziv jo tk Hogyan kezelhető jól és még jobban?

sziv jo tk Milyen módszerekkel tehetjük ezt az időszakot nyugodtabbá?

Gyönyörű dús hajkorona, kisimult idegrendszer

hullám barna

sziv jo sk “Kitéptem már az összes hajam!”

sziv jo sk “Az idegeim…kész vagyok!”

sziv jo sk “Nézd, mennyi ősz hajszálam van! Ez az elmúlt egy év eredménye!”

SZERETLEK HISZTI! tréning arra (is) hivatott, hogy kevesebb legyen haj fronton a veszteséged, és több felhőtlen idegtépés-mentes percet élhess meg a gyermekeddel.

A hiszti korszak elmúlik (bár a Párom erről biztosan másképp nyilatkozna). Akkor is, ha jól kezeled, és akkor is, ha épp hogy túléled. Vége lesz, mert ez “csupán” egy fejlődési szakasz a Gyermeked életében. Nem mindegy azonban, hogy milyen nyomot hagy a Gyermeked lelkében. Mert nyomot hagy. Miközben azt gondolod, hogy az önkívületi állapottól se lát-se hall, míg azt hiszed, valahogy túlélitek mindketten, ő bizony mintákat tanul és rögzít. Nagyon fontos, későbbi életéhez elengedhetetlen mintákat.

Nincsenek csodamódszerek, hisz minden gyermek más és más. De van valami, ami biztos, hogy sok helyzetet megold és sok negatív energiát megspórol: A TUDÁSOD.

Szeretlek Hiszti!

hullám barna

A SZERETLEK HISZTI! tréningen megszerzett tudásoddal:

 szivecske piros új értelmet kapnak a helyzetek

szivecske piros pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned

szivecske piros csapattá váltok a gyermekeddel a legnehezebb pillanatokban is

szivecske piros magabiztosabb anyává válhatsz

MEGISMERED
MEGSZERETED
MEGOLDOD

Mindezt pedig játékosan, kreatív énedet megcsillantva teheted, nem kell egy kényelmetlen széken ülve előadást hallgatnod.  Emellett találkozhatsz hozzád hasonló problémákkal, élethelyzetekkel küzdő édesanyákkal, egy befogadó, inspiráló közösség tagja lehetsz.

Mennyibe kerül?

hullám barna

Az AnyaHaJó tréningek első alkalma:

 11 500 Ft*

Mit kapsz ezért a pénzért:

sziv jof Kézzel fogható TUDÁST kapsz, amellyel feszültségmentesebbé teheted az életed

sziv jof Négy órányi játékos, kreatív, inspiráló LEHETŐSÉGET arra, hogy egy új szemlélettel gazdagodj

sziv jof Konkrét MÓDSZER-ESZKÖZTÁRAT kapsz, amelyből saját felismeréseid alapján válogathatsz

sziv jof A tréning segítségével mélyebb, KIEGYENSÚLYOZOTTABB KAPCSOLATOD lehet a Gyermekeddel, amely kihat a jövőre is.

sziv jof KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNYT kapsz

sziv jof A tréning elvégzése után ELISMERŐ OKLEVELET kapsz, mint ÉDESANYA

sziv jof Az első tréning elvégzése után egy olyan KEDVEZMÉNYRENDSZERBE léphetsz bele, amivel akár 30 százalékkal kedvezőbb áron jöhetsz a következő tréningekre.

+ AJÁNDÉK

1 ALKALOM KIKÖTŐ (2 500 Ft* értékben)

A tréning mellé válassz egy alkalom Anyasimogatót (ahol kiönthetitek egymásnak a lelketeket) vagy Hajókürtöt (ahol a zene a főszereplő). 

JELENTKEZEM A SZERETLEK HISZTI TRÉNINGRE

* Az árak az áfát tartalmazzák.